Jag älskar att fika

God morgon på er alla underbara människor som dag efter dag kommer hit för att få läsa specifikt om vad just jag har att säga er i denna blogg. Som ni vet så ägnar jag mig en del åt sport och träning, det gör att det finns utrymme för att stoppa an gobit eller två i magen då jag snabbt förbränner de kalorier som jag får i mig när jag unnar mig ett besök på ett konditori i Vimmerby då jag får njuta av kaffe och goda bakverk. Jag älskar nämligen att fika men det ska inte vara industribakade kanelbullar, det ska vara bakat från grunden och gjort på de finaste råvarorna, det smakar gudomligt gott med bakverk som är bakade på detta bageri och konditori i Vimmerby som förresten heter Vimmerby Bageri & Konditori AB. 

Jag vill ha lite lyx i tillvaron och njuta av livet, samtidigt tycker jag om att hålla på en så här fin svensk tradition som det är att fika, det är inte samma sak att fika hemma i köket, ska man fika kan man gärna göra det med stil, dessutom är det roligt att få se lite folk och vara lite social, det är därför jag tycker så mycket om att få till detta konditori i Vimmerby. Har ni varit där håller ni nog med mig om att Vimmerby Bageri & Konditori AB är stans trevligaste konditori med fantastiskt goda bakverk. Har ni inte varit där ännu vill jag stark rekommendera er att planera in ett besök där. Jag har vikt onsdagarna till min fikadag så kommer ni dit en onsdag är det inte omöjligt att vi ses. Ha det nu så jättebra på er och tusen tack för att ni återigen ville läsa om vad det var jag hade att säga, hejdå!