Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Hallå på er alla läsare som har kommit in på bloggen den här eftermiddagen också. Jag hoppas att ni mår bra och att ni haft tid att vara ute i det vackra vädret. Jag som ägnar mig en hel del åt sport och friskvård ska ut och springa en mil om en stund, måste bara landa efter jobbet med en kaffe och ett inlägg på bloggen först. Jag har fått golven slipade i villan och det är ett riktigt bra och allsidigt företag som kan utföra både det ena och det andra inom bygg i Uppsala med dess omnejd som gjorde denna golvslipning. Grymt imponerad är jag över hur otroligt snygga golven blev, jag vill därför nämna för er att företaget som jag anlitade heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice

Jag tycker det är roligt om mina inlägg kan vara till hjälp och när det gäller olika företag inom bygg i Uppsala så kan det givetvis vara svårt att veta till vem man ska vända sig när man behöver hjälp. Jag måste ändå säga att om ni vänder er till Örkulla Bygg & Fastighetsservice så har jag svårt att tro att ni inte kommer att bli nöjda och med tanke på att det är så många olika saker som det här företaget kan vara behjälpliga inom, så det är ett företag som kan vara till nytta för många. Det går bland annat att få hjälp inom betong, fastighetsskötsel, fönstermontering, golvläggning, golvslipning, isolering, kakel, klinkers, köksrenovering, murning, målning, tapetsering, rivning, snickeri och trappor, med mera. Hör av er till dem om det är något ni funderar över.